Verzekeringen
Klopt jouw autoverzekering nog wel?

Klopt jouw autoverzekering nog wel?

Wanneer je in het bezit bent van een auto en je bevindt jezelf hiermee op de openbare weg, dan ben je verplicht om een autoverzekering te hebben. Hiermee ben jij gedekt mocht er iets gebeuren. Denk hierbij aan een ongeluk of schade door toedoen van een ander. Wanneer je hiervoor gedekt bent zal de verzekering de schade afhandelen. Maar dan dien je wel op de juiste manier verzekerd te zijn. Een beperkt casco verzekering voor je auto is een mogelijkheid. Echter ben je dan voor vrijwel alles verzekerd. Kortom, de hoogste tijd om jouw verzekering op tafel te leggen!

Ga goed verzekerd op weg!

Een beperkt casco verzekering is een verzekering die niet door jezelf of andere is ontstaan. Denk hierbij aan schade aan je voertuig door storm, brand of botsing met een dier. Maar ook wanneer jouw auto wordt gestolen past deze verzekering er goed bij. Vaak kiest men hiervoor wanneer een auto tussen de vier en acht jaar oud is.

Ook wanneer de dagwaarde van het voertuig aan de hoge kant is wordt hieraan gedacht. Is jouw voertuig namelijk gestolen en na dertig dagen nog niet terug gevonden? Dan zal de dagwaarde worden uitgekeerd. Bij een aanrijding met een dier kan je ook behoorlijk wat schade oplopen. Bel hiervoor altijd jouw verzekering en leg het verhaal uit. Zij helpen jou vervolgens weer op weg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *